Organisaties

Bewustzijn op de werkvloer
De nieuwe tijd daagt ondernemingen steeds meer uit tot spiritueel leiderschap. Dit betekent dat de mens en menselijke waarden centraal staan en geld verdienen niet de hoogste prioriteit heeft.
Gelijkwaardigheid en samenwerken willen gemeengoed worden.
Zowel de bewuste aandacht die we voor elkaar hebben en voor het werk, heeft zijn positieve uitstraling binnen de organisatie. Deze communicatie heeft ook buiten de eigen organisatie haar uitstraling.

Verandering vraagt bewuste aandacht. Hoge werkdruk is soms onvermijdelijk. We kunnen in een mentale achtbaan terechtkomen. Voorkomen is echter beter dan genezen. Stoppen met rennen levert uiteindelijk rendement op. Als we tijdig ruimte vrijmaken voor reflectie dan kunnen we bewuster beslissen tot een juiste aanpak.

Wat biedt Hypno-Vitaal
- Begeleiding van werknemers zodat ze zich meer bewust zijn van hun gevoelens, gedachten en handelen. Zelfkennis is een belangrijke voorwaarde om tot succes te komen.
- Inspiratie voor werknemers om niet alleen mentaal te werken, maar diepere verbinding te maken met hun lichaam. Praktisch gezien betekent dit stilstaan bij de stress en de reacties voelen in het lichaam en handvaten voor verbetering krijgen. Een compleet mens is een mens waar zowel lichaam en geest samenwerken.
- Een individueel begeleidingstraject bij vastgelopen werknemers (ziekte, conflict, ontslag, persoonlijke omstandigheden).
- Preventieve, lichaamsgerichte training om de kans op stress op de werkvloer te verlagen en het werkplezier te verhogen.

De kern van mijn aanpak is bewustwording.
Wilt u een cursus op maat, specifiek afgestemd op uw situatie?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Je ziet de wereld zoals je zelf denkt